Gal vitaminok az egészség fenntartásáért

Az egészségünk megőrzése érdekében fontos és nélkülözhetetlen a szervezet működéséhez szükséges megfelelő vitaminok és tápanyagok pótlása. Ennek tudatában azonban sokunkban vetődik fel a kérdés, hogy vajon elegendő-e egy igazán körültekintő egészséges, valamint egészségtudatos táplálkozást követni? Egy egészséget támogató életmód során rengetek gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk, amelyek segítségével akár pótolhatók is a szükséges vitaminok, ásványi anyagok és különféle tápanyagok. Azonban ma már ez nem egészen felel meg a valóságnak. Mi lehet ennek az oka? Gal vitamin - természetesen az egészségért Vitaminok étrend-kiegészítőkkel való pótlása

Sokan azt gondolják csupán csak mítosz, hogy a napjainkban elfogyasztott gyümölcsök és zöldségek alacsonyabb tápanyag tartalommal rendelkeznek, mint az elődeink életében. Ez bizony ma már kutatásokkal is alátámasztott. Az egyre intenzívebb népesség növekedés a növénytermesztésre is hatással van, hiszen elsődleges céllé válik a magas terméshozam, amely következtében romlik a növények tápanyagtartalma. Továbbá emellett a termőtalajok minősége is romlást mutatnak. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ezeket a gyümölcsöket és zöldségeket már nem érdemes fogyasztani.

Zöldség és gyümölcs mindennap kerüljön a tányérunkba, azonban emellett fontos a megfelelő vitaminokat a megfelelő mennyiségben az igényeinkhez megfelelő étrend-kiegészítők segítségével pótolnunk. 

A Gal vitamin család kiváló termékeinek köszönhetően hatékonyan támogathatjuk a szervezetünk egészséges működését. A márka nagy hangsúlyt fektet a minőségre, előtérbe helyezve a hatásosságot és az értéket. 

Gal Vitaminok az egész családnak

A Gal márka termékei között találhatók vitaminok, ásványi anyagok, mikro-tápanyagok és gyógynövény készítmények egyaránt, amelyek egytől egyig az egészséget hivatottak támogatni és helyreállítani. A Gal vitaminok között találhatunk többek között C- illetve D-vitamin termékeket is, amelyek elengedhetetlenek az immunrendszer megfelelő működéséhez. A Gal C-komplex étrend-kiegészítő készítmény olyan termék, amely növényi kivonatokkal és bioflavonoidokkal együttesen támogatja a termékben megtalálható nagy dózisú C-vitamint felszívódását. Emellett a Gal termékcsalád részeként Babaváró vitaminokat is találhatunk, amelyeket a babatervezéstől érdemes fogyasztani. 

A Gal vitaminok széles termékkínálattal rendelkeznek, így könnyedén megtalálhatjuk az éppen szükséges vitamint az egészségünk támogatásához.

Immunerősítő termékek

BioCo C + D duo RetardC-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

BioCo C + D duo Retard C-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

A BioCo C+D duo nagy mennyiségben tartalmaz C- és D-vitaminokat, melyek hozzájárulhatnak immunrendszerünk normál működéséhez.

Ár: 2990 Ft
Megnézem

Huminiqum huminsav alapúkapszula 120 db

Huminiqum huminsav alapú kapszula 120 db

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag vega kapszula. Antioxidáns hatású, növeli az enzimaktivitást, optimalizálja az ásványi anyag-felvételt és megköti a káros anyagokat.

Ár: 5590 Ft
Megnézem
Újdonság

CASA NAC por 36 g

CASA NAC por 36 g

Nyákoldó hatású, hatékony immunerősítő antioxidáns, óvja az izmokat a károsodástól, segít a bőr regenerálódásában, megelőzheti az influenza-szerű tüneteket.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Újdonság

Eurovit Multilong Immunkapszula 60 db

Eurovit Multilong Immun kapszula 60 db

Az Eurovit Multilong Immun egy nyújtott kioldódású, komplex multivitamin készítmény, mely 13 féle vitamint és 13 féle ásványi- és egyéb anyagot tartalmaz, köztük rózsagyökér kivonatot. Magas D-vitamin tartalma (1000 NE = 500 % NRV) hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.

Ár: 2150 Ft
Megnézem
Újdonság

Györgytea Fehérfagyöngy leveles hajtás 70g

Györgytea Fehér fagyöngy leveles hajtás 70g

Az erek áteresztő képességét javítja, ezáltal jó szédülésre, fülzúgásra, visszérre, javítja a koncentrációs képességet. Vízhajtó hatással bír, alkalmazható továbbá például sebekre és orrvérzés csillapítására.

Ár: 845 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!