Gal vitaminok az egészség fenntartásáért

Az egészségünk megőrzése érdekében fontos és nélkülözhetetlen a szervezet működéséhez szükséges megfelelő vitaminok és tápanyagok pótlása. Ennek tudatában azonban sokunkban vetődik fel a kérdés, hogy vajon elegendő-e egy igazán körültekintő egészséges, valamint egészségtudatos táplálkozást követni? Egy egészséget támogató életmód során rengetek gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk, amelyek segítségével akár pótolhatók is a szükséges vitaminok, ásványi anyagok és különféle tápanyagok. Azonban ma már ez nem egészen felel meg a valóságnak. Mi lehet ennek az oka? Gal vitamin - természetesen az egészségért Vitaminok étrend-kiegészítőkkel való pótlása

Sokan azt gondolják csupán csak mítosz, hogy a napjainkban elfogyasztott gyümölcsök és zöldségek alacsonyabb tápanyag tartalommal rendelkeznek, mint az elődeink életében. Ez bizony ma már kutatásokkal is alátámasztott. Az egyre intenzívebb népesség növekedés a növénytermesztésre is hatással van, hiszen elsődleges céllé válik a magas terméshozam, amely következtében romlik a növények tápanyagtartalma. Továbbá emellett a termőtalajok minősége is romlást mutatnak. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ezeket a gyümölcsöket és zöldségeket már nem érdemes fogyasztani.

Zöldség és gyümölcs mindennap kerüljön a tányérunkba, azonban emellett fontos a megfelelő vitaminokat a megfelelő mennyiségben az igényeinkhez megfelelő étrend-kiegészítők segítségével pótolnunk. 

A Gal vitamin család kiváló termékeinek köszönhetően hatékonyan támogathatjuk a szervezetünk egészséges működését. A márka nagy hangsúlyt fektet a minőségre, előtérbe helyezve a hatásosságot és az értéket. 

Gal Vitaminok az egész családnak

A Gal márka termékei között találhatók vitaminok, ásványi anyagok, mikro-tápanyagok és gyógynövény készítmények egyaránt, amelyek egytől egyig az egészséget hivatottak támogatni és helyreállítani. A Gal vitaminok között találhatunk többek között C- illetve D-vitamin termékeket is, amelyek elengedhetetlenek az immunrendszer megfelelő működéséhez. A Gal C-komplex étrend-kiegészítő készítmény olyan termék, amely növényi kivonatokkal és bioflavonoidokkal együttesen támogatja a termékben megtalálható nagy dózisú C-vitamint felszívódását. Emellett a Gal termékcsalád részeként Babaváró vitaminokat is találhatunk, amelyeket a babatervezéstől érdemes fogyasztani. 

A Gal vitaminok széles termékkínálattal rendelkeznek, így könnyedén megtalálhatjuk az éppen szükséges vitamint az egészségünk támogatásához.

BioCo C + D duo RetardC-vitamin 1000 mg D3-vitamin 2000 NE

AkcióBioCo C + D duo Retard C-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

A BioCo C+D duo nagy mennyiségben tartalmaz C- és D-vitaminokat, melyek hozzájárulhatnak immunrendszerünk normál működéséhez.

2990 Ft
Megnézem

Huminiqum huminsav alapúkapszula 120 db

-0% Huminiqum huminsav alapú kapszula 120 db

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag vega kapszula. Antioxidáns hatású, növeli az enzimaktivitást, optimalizálja az ásványi anyag-felvételt és megköti a káros anyagokat.

Ár: 5590 Ft
5590 Ft
Megnézem
Újdonság

Vegnum Multi-D 30db

-7% Vegnum Multi-D 30db

29 zöldség-, gyümölcs- és egyéb növényi kivonattal, 18 vitaminnal és ásványi anyaggal, 2000 NE növényi eredetű D-vitaminnal.

Ár: 4190 Ft
4490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!