Immunerősítő rendelése

Természetes immunerősítés az acai berryvel

Ma már Magyarországon is hozzájuthatunk az acai berryhez bármelyik bioboltban vagy akár online is. Ez a lila üveggyöngy ma már az egyik legkeresettebb fogyást segítő természetes étrend kiegészítővé nőtte ki magát. Szupergyümölcsként is nevezik. De mi a titka? És hogyan képes megerősíteni az immunrendszerünket?

Az acai berry az amazonasi őserdő mélyéről származik, az ott élő bennszülöttek mindig úgy tekintettek az acai pálmára, mint az élet fájára: a fát is és a gyümölcsöt is tisztelték és nagy becsben tartották. Az őslakosok erre a gyümölcsre úgy tekintettek, mint ami maximálisan képes orvosolni minden betegségüket. A harcok előtt is fogyasztották: az acai berryből készült italtól remélték a győzelmet. És valóban: megnőtt állóképességük és erejük, ami sokszor valóban el is hozta számukra a győzelmet. 

E gyümölcsöt pedig néhány évtizede a kutatók, a tudósok is megkóstolták. Ki akarták deríteni, hogy az Amazonas mentén élő népek mitől olyan fiatalosak és hogyan képesek megőrizni az egészségüket. Megállapították, hogy az acai berry hihetetlenül gazdag tápanyagokban, mivel rengeteg aminosav, zsírsav, ásványi anyag és nyomelem található meg benne. A világon talán az egyik legjobb tápanyagforrás. Ezenkívül a bogyó igen magas antioxidáns hatással rendelkezik vagyis véd a káros szabadgyökök roncsoló hatásaival szemben és fogyasztásávalmegerősíthető az immunrendszer is. Tehát aki rendszeres fogyasztja az acai berryt, annak immunrendszere is megerősödik és így hatékonyan le tudja küzdeni az enyhébb és a súlyosabb betegségeket is. 

Az acai berry előnyei

  • segítségével fenntartható a normális koleszterinszint
  • rendszeres fogyasztásával javul a koncentrációs képesség és a memória
  • segítségével felgyorsítható a fogyás folyamata
  • javítja az ágybeli teljesítőképességet
  • nő a teljesítőképesség és az állóképesség
  • szebbé teszi a bőrünket
  • frissességet kölcsönöz nekünk
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!