Természetes immunerősítés az acai berryvel

Ma már Magyarországon is hozzájuthatunk az acai berryhez bármelyik bioboltban vagy akár online is. Ez a lila üveggyöngy ma már az egyik legkeresettebb fogyást segítő természetes étrend kiegészítővé nőtte ki magát. Szupergyümölcsként is nevezik. De mi a titka? És hogyan képes megerősíteni az immunrendszerünket?

Az acai berry az amazonasi őserdő mélyéről származik, az ott élő bennszülöttek mindig úgy tekintettek az acai pálmára, mint az élet fájára: a fát is és a gyümölcsöt is tisztelték és nagy becsben tartották. Az őslakosok erre a gyümölcsre úgy tekintettek, mint ami maximálisan képes orvosolni minden betegségüket. A harcok előtt is fogyasztották: az acai berryből készült italtól remélték a győzelmet. És valóban: megnőtt állóképességük és erejük, ami sokszor valóban el is hozta számukra a győzelmet. 

E gyümölcsöt pedig néhány évtizede a kutatók, a tudósok is megkóstolták. Ki akarták deríteni, hogy az Amazonas mentén élő népek mitől olyan fiatalosak és hogyan képesek megőrizni az egészségüket. Megállapították, hogy az acai berry hihetetlenül gazdag tápanyagokban, mivel rengeteg aminosav, zsírsav, ásványi anyag és nyomelem található meg benne. A világon talán az egyik legjobb tápanyagforrás. Ezenkívül a bogyó igen magas antioxidáns hatással rendelkezik vagyis véd a káros szabadgyökök roncsoló hatásaival szemben és fogyasztásávalmegerősíthető az immunrendszer is. Tehát aki rendszeres fogyasztja az acai berryt, annak immunrendszere is megerősödik és így hatékonyan le tudja küzdeni az enyhébb és a súlyosabb betegségeket is. 

Az acai berry előnyei

  • segítségével fenntartható a normális koleszterinszint
  • rendszeres fogyasztásával javul a koncentrációs képesség és a memória
  • segítségével felgyorsítható a fogyás folyamata
  • javítja az ágybeli teljesítőképességet
  • nő a teljesítőképesség és az állóképesség
  • szebbé teszi a bőrünket
  • frissességet kölcsönöz nekünk
Immunerősítő termékek

BioCo C + D duo RetardC-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

BioCo C + D duo Retard C-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

A BioCo C+D duo nagy mennyiségben tartalmaz C- és D-vitaminokat, melyek hozzájárulhatnak immunrendszerünk normál működéséhez.

Ár: 2990 Ft
Megnézem

Huminiqum huminsav alapúkapszula 120 db

Huminiqum huminsav alapú kapszula 120 db

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag vega kapszula. Antioxidáns hatású, növeli az enzimaktivitást, optimalizálja az ásványi anyag-felvételt és megköti a káros anyagokat.

Ár: 5590 Ft
Megnézem
Újdonság

CASA NAC por 36 g

CASA NAC por 36 g

Nyákoldó hatású, hatékony immunerősítő antioxidáns, óvja az izmokat a károsodástól, segít a bőr regenerálódásában, megelőzheti az influenza-szerű tüneteket.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Újdonság

Eurovit Multilong Immunkapszula 60 db

Eurovit Multilong Immun kapszula 60 db

Az Eurovit Multilong Immun egy nyújtott kioldódású, komplex multivitamin készítmény, mely 13 féle vitamint és 13 féle ásványi- és egyéb anyagot tartalmaz, köztük rózsagyökér kivonatot. Magas D-vitamin tartalma (1000 NE = 500 % NRV) hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.

Ár: 2150 Ft
Megnézem
Újdonság

Györgytea Fehérfagyöngy leveles hajtás 70g

Györgytea Fehér fagyöngy leveles hajtás 70g

Az erek áteresztő képességét javítja, ezáltal jó szédülésre, fülzúgásra, visszérre, javítja a koncentrációs képességet. Vízhajtó hatással bír, alkalmazható továbbá például sebekre és orrvérzés csillapítására.

Ár: 845 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!