Természetes immunerősítés az acai berryvel

Ma már Magyarországon is hozzájuthatunk az acai berryhez bármelyik bioboltban vagy akár online is. Ez a lila üveggyöngy ma már az egyik legkeresettebb fogyást segítő természetes étrend kiegészítővé nőtte ki magát. Szupergyümölcsként is nevezik. De mi a titka? És hogyan képes megerősíteni az immunrendszerünket?

Az acai berry az amazonasi őserdő mélyéről származik, az ott élő bennszülöttek mindig úgy tekintettek az acai pálmára, mint az élet fájára: a fát is és a gyümölcsöt is tisztelték és nagy becsben tartották. Az őslakosok erre a gyümölcsre úgy tekintettek, mint ami maximálisan képes orvosolni minden betegségüket. A harcok előtt is fogyasztották: az acai berryből készült italtól remélték a győzelmet. És valóban: megnőtt állóképességük és erejük, ami sokszor valóban el is hozta számukra a győzelmet. 

E gyümölcsöt pedig néhány évtizede a kutatók, a tudósok is megkóstolták. Ki akarták deríteni, hogy az Amazonas mentén élő népek mitől olyan fiatalosak és hogyan képesek megőrizni az egészségüket. Megállapították, hogy az acai berry hihetetlenül gazdag tápanyagokban, mivel rengeteg aminosav, zsírsav, ásványi anyag és nyomelem található meg benne. A világon talán az egyik legjobb tápanyagforrás. Ezenkívül a bogyó igen magas antioxidáns hatással rendelkezik vagyis véd a káros szabadgyökök roncsoló hatásaival szemben és fogyasztásávalmegerősíthető az immunrendszer is. Tehát aki rendszeres fogyasztja az acai berryt, annak immunrendszere is megerősödik és így hatékonyan le tudja küzdeni az enyhébb és a súlyosabb betegségeket is. 

Az acai berry előnyei

  • segítségével fenntartható a normális koleszterinszint
  • rendszeres fogyasztásával javul a koncentrációs képesség és a memória
  • segítségével felgyorsítható a fogyás folyamata
  • javítja az ágybeli teljesítőképességet
  • nő a teljesítőképesség és az állóképesség
  • szebbé teszi a bőrünket
  • frissességet kölcsönöz nekünk

BioCo C + D duo RetardC-vitamin 1000 mg D3-vitamin 2000 NE

AkcióBioCo C + D duo Retard C-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

A BioCo C+D duo nagy mennyiségben tartalmaz C- és D-vitaminokat, melyek hozzájárulhatnak immunrendszerünk normál működéséhez.

3790 Ft 2990 Ft
Megnézem

Huminiqum huminsav alapúkapszula 120 db

-18% Huminiqum huminsav alapú kapszula 120 db

Huminsavat, fulvosavat és mikroelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő növényi zselatin kapszula.

Ár: 5590 Ft
6790 Ft
Megnézem
Újdonság

Biosynex AutotestCovid-19 gyorsteszt 1db

-34% Biosynex Autotest Covid-19 gyorsteszt 1db

Ez az otthoni gyorsteszt meghatározza, hogy a tesztelt személy kapcsolatba került-e a COVID-19-ért felelős vírussal. Érzékenység és specificitás A Biosynex COVID-19 otthoni gyorstesztet klinikai igazolt diagnózissal hasonlít

Ár: 5970 Ft
8990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!