Immunerősítő rendelése

IMMUN4 és az immunitás

(5/1)

Napjainkban az egészség és annak megőrzése egyre nagyobb figyelmet kap. Szerencsére ma már egyre többen ismerik fel szükségességét, hiszen ha csak egy picit is átgondoljuk, akkor rájöhetünk, hogy valaminek az értékét sokkal könnyebb megtartani, mint újra megszerezni. Az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen az immunrendszerünk megerősítése és megfelelő támogatása, amelyhez a következő pontok nélkülözhetetlenek. - rendszeres és megfelelő mennyiségű folyadék bevitel - rendszeres mozgás - változatos és egészséges étrend követése - vitaminok és ásványi anyagok pótlása - egészséges bélflóra fenntartása

Ezekhez a folyamatokhoz járul hozzá megfelelő módon az IMMUN4 étrend-kiegészítő, amely egy speciális receptúra alapján összeállított kapszula. Négyszeres védelmet biztosít az immunerősítésben és az egészségmegőrzésben. Biztosíték, védettség és egészség, ezeket jelenti az IMMUN4. A fejlesztők, akik egy a nagyszerű terméket megálmodták, az egészségünk megőrzését tartották szem előtt, ezért szerepelnek olyan összetevők a kapszulákban, amelyek egytől egyig az immunerősítést támogatják. Ez a tökéletesen, egyedi módon összeállított étrend-kiegészítő négyszeres védelmet biztosít a megbetegedésekkel szemben.

immun4-vedelem

Az immunrendszer egy nagyon komplex szervrendszer, amelynek fő feladata a saját felismerése az idegentől, valamint az idegen anyagok megsemmisítése. Azokat az anyagokat, amelyek ellen az immunrendszerünk képes reagálni gyűjtőnéven antigénnek nevezzük.

Az immunrendszer fő részei:

  • veleszületett, vagyis természetes immunitás: Ebben a csoportban megkülönböztetünk külső és belső védőfunkciókat. A külső védőfunkciók képezik az elsődleges kémiai és fizikai akadályt, ide tartozik a bőr, a nyálkahártya, a vizelet, a nyál, illetve a gyomornedv is. A belső védelmi mechanizmusok, vagyis azok az anyagok, amelyek a kórokozókkal szemben hatnak, vagyis többek között ide tartozik a láz és a gyulladási folyamatok egyaránt.
  • adaptív, vagy szerzett immunitás: Ebben az esetben a szervezet megjegyzi magának az antigént, tehát adott antigénnel szemben egyedi immunválasz kialakítására képes. Ennek köszönhetően később gyorsabban és hatékonyabban tud fellépni.

Az immunrendszer összetett és komplex, amelybe egy apró porszem is végzetes hibát ejthet, így a folyamatos erősítése és támogatása elengedhetetlen. Fontos azonban, hogy ma már nem csak a téli hónapok után nélkülözhetetlen az immunrendszerre való odafigyelés. Folyamatos erősítésre és támogatásra van szükség. Ha immunrendszerünk megfelelő módon van támogatva, akkor hatékonyan előzhetjük meg a gyakori légúti megbetegedéseket.

Az IMMUN4 étrend-kiegészítő az immunrendszer védelméhez a következő négy gyógynövényt tartalmazza, amelyek mellett az összetevők között a legtökéletesebb hatás érdekében cink is található.

  • Astragalus membranaceus
  • Grifola frondosa
  • Echinacea purpurea
  • Grapefruit mag kivonat

Napjainknan, a Covid-19 vírus okozta járvány miatt figyelni kell a mindennapi védelemre is. A hatóságok több helyen is kötelezővé tették a szájmaszkokat. Eldobható szájmaszkok itt.

Vélemények (1)

Gábor

2020. Apr 13.
Ami tetszik:immunerősítés jó dolog
Ami nem tetszik:nincs

immunerősítés jó dolog